Lama - офіційний форум
Сьогодні: 09 вересня 2010, 11:30

Часовий пояс UTC + 2 годин [ DST ]

Створити нову тему Відповісти  [ 221 повідомлень ]  На сторінку Поперед.  1 ... 11, 12, 13, 14, 15  Далі
Автор Повідомлення
 Тема повідомлення: Re: прикольні думки і цитати
Повідомлення #196 Додано: 04 липня 2010, 00:36 
Офлайн
Moderator
Moderator

Повідомлення: 6947
Стать: Чоловіча
Нагороди: 3
Спойлер:
Це може бути закачування води у стінки контейнерів для охолодження молока... але "автомат по розливу воды" це точно не те, або хтось не знав, що то має назву "насос" (принаймні нас на проектуванні технологій так вчили)

Цитата:
У меня есть блокнотик, а в нём список.
Он обшит чёрной кожей летучей мыши, убитой африканским шаманом на Ивана Купалу.
Записи вношу в него пером редкого павлина-альбиноса, и обязательно кровью весенних жаб.
Тебя записывать ?

Записи вношу в него пером редкого павлина-альбиноса, и обязательно кровью весенних жаб.
Тебя записывать ?

Догори
 Профіль Вконтакті  

Повідомлення #197 Додано: 04 липня 2010, 09:51 
Офлайн
Lama's SUPER FAN
Lama's SUPER FAN

Повідомлення: 9644
Нагороди: 4
:-D :-D :-D
Записывай, Дедушка Мороз :-D

Младенческие сны,
Как странник бережет цветок
Далекой стороны.

Льюис Кэрролл. Приключения Алисы в стране чудес.

Догори
 Профіль Вконтакті  

Повідомлення #198 Додано: 11 липня 2010, 10:50 
Офлайн
Moderator
Moderator

Повідомлення: 12821
Нагороди: 2
Зображення

Догори
 Профіль  

Повідомлення #199 Додано: 11 липня 2010, 10:52 
Офлайн
випадковий глядач
випадковий глядач

Повідомлення: 14079
Нагороди: 5
:-D

Догори
 Профіль Вконтакті  

Повідомлення #200 Додано: 29 липня 2010, 14:05 
Офлайн
випадковий глядач
випадковий глядач

Цитата:
- А! Как так можно! Оружие в песок! Это как вилкой в тефаливую сковородку... Изверги! Отдайте его мне, я его почищу и смажу...
- Ага, я бы то же почистил и смазал такой вот Кольт, если бы жил в той стране, где смог бы его купить.

(диалог, рассматривающих фотку "Colt", присыпанного песком. с одной из ганз) :-D :rofl: ;-( :rofl: :thumbs up:

Догори
 Профіль Вконтакті  

Повідомлення #201 Додано: 30 липня 2010, 08:54 
Офлайн
Новачок
Новачок

Повідомлення: 73
В раю хорошо, но в аду друзей больше ]:-> :-D

Догори
 Профіль Вконтакті  

Повідомлення #202 Додано: 30 липня 2010, 10:01 
Офлайн
випадковий глядач
випадковий глядач

Цитата:
нет продажных женщин, есть не умеющие грамотно отблагодарить мужчины
:-[

Догори
 Профіль Вконтакті  

Повідомлення #203 Додано: 31 липня 2010, 19:52 
Офлайн
Moderator
Moderator

взято з цього сайту: http://shaurma.org/

Бизнес на чебуреках для нерусского человека.

Этот сайт создан для людей плохо говорить по русски, мы расскажем вам как построить свой бизнес на шаурма и чебуреках. Мы поможем Вам заработать многа денег в Москва. У тебя обязательна получиться стать богатый и важный человека в главный город Россия - Москва. Бери свой нож, и отправляйся в сталица наша родина.

Сейчас я рассказать как правильно начать свой бизнес в Москва, итак читать пошаговый инструкция:

Заработок на шаурма.

1. Приезжать в москва, пешком, поезд, как тебе удобнее.

2. Начинать кричать имена и кличка собака - Шарика, Бобика, Жучка, Тузика!

3. Ловить собака, который подбежать к тебе. Надо как можно громче кричать и звать собака, и наловить как можно больше собака дял шаурма и чебурек.

4. Убить собака, убить всех собака надо, потом разделать собака, шкура продать или послать домой. Мясо нада приготовиться. Нарубите мелка-мелка мясо Шарика и Бобика, тщательно прожарьте мяса. Собачка одеваеться на вертел вертикально, который крутиться по круга у огня.

5. Продавать просто жаренный собачка нельзя, надо добавить приправа, завернуть мясо в лаваш, смешать кусочка с капуста, помидор и огурца, найти немного корейска морковка, ещё немнога кетчуп и майонеза.

6. Шаурма готова, теперь надо продавать шаурма. Надо выйти на базар, взять с собой побольше шаурма и начать громко кричать: "Шарума! Вкусна шаурма с Шарика и Бобика! Шаурма! Покупаем настоящий шаурма!"

Шаурма - это здоровый натуральный продукта! Это не американска фаст-фуда, а настоящая мяса! Руска бизнесмена в Москва обязательна купит у тебя немного вкусна и горяча шаурма.

Осудить бизнес на шаурма можно на форуме мужчин знающих толк в шаурма и чебурека

Воин шаурма

Как и любой другой оружие, шаурма надо умет с ним хорошо обращатся. Если ты хочещь, щтобы твой шаурма попал точно в цел, нужьно запомнит несколко важний вещи:

1. Всегда улибайся. Особено когда секретным ложечком кладещь в шаурма микроб. Когда руский гяур реактивний задница на унитаз плакать будет, он не на тебе подумает, а на свой наташа-жена. Потому щьто ты в чистый белий щапочка улибалься и два раза брат ему сказал, а жена хмурый суп халадильник забыл поставить, микроб сам родилься.

2. Будь осторожен с белий и красний соус. Помни, щьто они должен соединится толко у гяур в животе. Если ты нечяйно запачкаещь себе оба соус - понос может произойти прям у тебе в руках.

3. Правилно чередуй, когда ложит в шаурма микроб, а когда просто ложит. Если ты на виду у покупател идещь с лаваш в туалет - у него может быть подозрений.

4. Всегда делай толко хорощий шаурма для менты. Помни: сытый менты кусают толко своих. Пусть собак кущает завернутий в лепещька свинья, мент с шаурма в руке - это маленкий, но очен идеологический победа.

5. Аккуратно обращайся с куриный шаурма. Его надо делат нимнощько сырой, щьтобы вирус птичий грипп не погиб. Если специалный боевой курятина кончилься, можно исползоват московский ворона, но никто не должен видет, как ты викидываещь черный перо.

6. Если к тебе в палатка прищел санэпидстанция с микроскоп - не торопись взрывать свой палатка. Во-первый, может он просто прищел покущать и показать микроскоп вместо заплатить денги. Во-второй, вражеский санэпидстанция легко обмануть. Когда он положит шаурма в микроскоп, тебе нужьно посвистеть какой-нибудь нейтральный мелодия. Тогда весь микроб побежит на другой конец шаурма. Гяур тупой, думает, щьто нанотехнологий толко он один изобрел. А наш военный бактерий лучщий в мире! У него есть ущи и длинный ножки.

Примечаний
Воины шаурмы! Очен скоро ващ нелегкий борьба будет легче. Наши братья, водители газелей, идет к вам на помощь. Летом мы начнем продавать шаурма в марщрутках. Пусть гяуры ходит, ездит и бегает под себя!

Скинхеды

Это злые и нехороший человеки, который бить и обижать продавца шаурма и чебурека. Если увидешь несколько скинхеда сразу, надо взять шаурму и спрятаться. Ели скинхед идёт один, надо собрать бругих продавцов чебуреков и шаурмы и больно побить скинхеда, даже можноприготовить с него немного шаурмы.

Узнать скинхеда легко, у него многа татуировка со свастика, тяжелая батинка, которая больно бить в живот, бритая голова.

Догори
 Профіль  

Повідомлення #204 Додано: 03 серпня 2010, 00:00 
Офлайн
Lama's SUPER FAN
Lama's SUPER FAN

Повідомлення: 8129
Стать: Жіноча
Ну хто в курсі про ЗНО,то знає,що в минулому році тема твору була : "Довести або спростувати думку: "Багатством живиться лише тіло. А душу звеселяє споріднена праця" (Григорій Сковорода)." Інтернет-видання "Українське слово" розмістило найсмішніші цитати з творів майбутіх студентів.Автор статті-Уляна Либа.Приємного читання :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

1. Зараз в світі правлять гроші і влада, і що ти тією спорідненою працею зробиш. Взяти на приклад нашого президента він один ну може ще кілька чоловік розграбили всю країну, а ми народ на це все дивимось і далі працюємо, а президент живе «припиваючи». На мою думку бути багатим дуже гарно!

2. Тому автор закликає нас про те, що якщо ти багата людина, то допомагай бідним людям, а якщо ти бідний то треба стримитись бути багатим.

3. Бо на даний час відомо 4 тисячі видів грипу і як однією з них не можна захворіти.

4. Японський народ відомий своєю працьовитістю навіть у вихідні і святкові дні.

5. Тому потрібно не лінуватися, а в житті крутитися і працювати, як «бджілка». Яка по при всі не згоди і біди не покладає рук на інших, а все сама, за своїм розумом.

6. Ось давайте пригадаємо Тараса Г. Шевченка, його тіло не живилося багатством, а бідництвом і приниженням кріпаків, але морально прибитим він писав такі твори, що аж зараз ми про них згадуємо.

7. Деякі люди працюють так, щоб вилити декілька шарів поту.

8. Навіщо людині тіло, якщо в неї душа не на місці?

9. «Багатство - це не життя» - так говоре завжди нам наш класний керівник Баладинська Валентина Висилівна. Головне, щоб у людини була душа. На прикладі нашого класного керівника, то вона ходе на роботу не зараді грошей, а щоб побути з учнями і звеселити душу.

10. Якщо подобається робота, то й душа спокійна, й тіло добре працює.

11. Маючи душу, на л-ну можна навіть не дивитися. Маючи гарне тіло, не завжди можна отримати все.

12. Маруся у Шевченка покохала москалика, а він її потім бросив.

13. «Багатством жив-ся лише тіло. А душу звеселяє спорідн. праця». Цими словами Г.Сковорода підкреслює нашу несправедливу країну.

14. Інколи душа теж просить пригод. Навіть праця - суцільна пригода.

15. Він буде жити у достатку, буде живити своїм б-м тіло, а що ж тоді робити з його пристрастями, його бажаннями?

16. Я не розумію цього вислову. Як може живитися тіло? Воно не може говорити.

17. Яскравим прикладом нашої влади є Пузирь, який накопував земель, щоб люди працювали на нього.

18. Він ходив від села до села, від міста до міста і відтачував до бездоганності свою мудрість.

19. Сковорода став подорожник.

20. Люди є різні за розміром, за хар-м і за матеріальним положенням.

21. Бідна людина ніколи не купить собі авто і не розіб'ється на ньому.

22. Хто народився від штучного запліднення, той не має душі. А ми народилися від батьків і маємо душу. Душу як і тіло треба харчувати, але тільки другою їжею.

23. Треба харчуватися працею, книжками, молитвами.

24. Закінчуючи, я хотів би сказати, що праця заставила мавпи ходити на двух ногах і тільки вона могла підняти з горщичків та кам'яних списів до комп'ютерів і космосу. А багатство, якщо їм не розпоряджатися розумно, а копити, копита, збагачуватися за чужий рахунок, може привести вас до подоби Плюшкіна з відомого роману.

25. Душа - це дух, а дух не можна скуштувати.

26. Коли люди робили на фермах, було кріпосне селянство, тому що їм це подобалося, тому що вони за це отримували гроші. Їм в душі загорялося полум'я.

27. Ці речення злетіли з пера відомого письменника.

28. Людина багата тілом, а душа може бути бідна.

29. Мені на це питання дуже однорідне значення.

30. Ось чому мені потрібно добре здати ЗНО, щоб я міг обрати те, що мені сподобається, а не те, що залишиться від інших. Хотілося б обрати прибуткову справу, бо одним духовним задоволенням сит не будеш.

31. Але коли діти питали у своїх батьків, звідки беруться діти, вони не завжди відповідали так, як хотіли діти.

32. Це звеселяє людині душу, ця споріднена праця на полі, коли одинадцять чоловіків вкладаються у кожну хвилину, проведену на полі, у спільну перемогу.

33. Споріднена до праці дівчина...

34. Вони стають жорстокими на серце.

35. Коли гарний колектив, тоді забуваєш мету своєї роботи.

36. Природа дуже сильно збагачує людину в плані душі.

37. Щодо мене, то мою душу ще не заселила споріднена праця.

38. До нього вірші приходять тільки у п'яному вигляді і тільки у ресторані.

39. Багато людей хоче у ранньому возрасті зробити сім'ю, щоб у них було багато дітей.

40. Тема споріденної праці яскраво описана у творі Г.С. «Б. і Ш.». Автор вдається до перевдягання людей у комах.

41. Деяких зовсім звільняють з робіт (за зв'язки з кризою в країні).

42. Інша подруга пішла на улюблену працю і зараз дуже повисилась.

43. Підсвідомість може й хоче грошей, а душа хоче іншого.

44. Майже всі пани гладкі або худощаві через нервову слабкість.

45. Адже на давнині вважалося чим повніший чоловік тим він є багатший.

46. Взагалі я вважаю інакше. Тому що, якщо ти бідний, то ти нікому не потрібний, не зважаючи на твою багату і чисту душу. Якщо ти багатий, то навіть будучи моральним уродом, тебе будуть поважати і відноситися як до чистого душею. Так було завжди. Але з морального боку... Так я згоден, що проти течії плисти тяжко. Але слід зазначити, що тільки дохла риба не пливе проти течії.

На мою думку, на душі не треба зациклюватися. Треба дбати і про тіло. Якщо ми не будемо дбати про тіло, то будемо фізичними уродами. А це вже непорядок.

У людини повинна бути мета. Якщо ми не дбаємо про душевну чистоту, то виникає загроза стати якимись ізвращенцами.

Тому будемо дбати про тіло та працювати над душею.

P.S. Я старався, як міг. Оціни по-людськи.

47. Одного разу я зі своїми друзями вирішив піти на рибалку. У нас була лодка, але маленька, в неї поміщалася тільки одна людина. Але незважаючи на це ми змогли залізти у неї у трьох. Ми не могли гребти було дуже тісно, але завдяки спорідненій праці ми добралися до берегу, а по дорозі дуже звеселіли свою душу, тому що було смішно.

А вот багатством душу не нагодуєш. Ось наприклад. Коли чоловіку хочеться фізичних стосунків з жінкою, а близької коханої людини в нього нема він іде і користується послугами жінок з червоних вулиць. Він платить гроші їм, але за ці гроші у нього живиться лише тіло, а душа остається постую.

48. Як на мій власний погляд, тіло й душа мають бути завжди разом та сходитись на спільних умовах.

49. У давні часи ... люди виготовляли різні знаряддя праці, вони вже тоді почали згуртовуватись у зграї і робити все разом.

50. Пан - це бджола, а селяни - це шершень. Як шершні працюють (на панів) бджолу, так і селяни працюють на панів.

51. Якщо домене то мою душу ще не заселила споріднена праця.

52. Мій дядько Василь (він вже далеко не хлопчик), а тільки розпочав власне життя, - зупинився на матеріальному розвитку і заглибився у пошуки своєї справи.

53. Коли мені подобається дівчина, мою душу заселяють дуже гарні думки.

54. Якби тіло живилося лише багатством, то навіщо багатим душа, а бідним тіло?

Догори
 Профіль  

Повідомлення #205 Додано: 03 серпня 2010, 00:14 
Офлайн
Moderator
Moderator

цитата 50 - геніальна :-D :-D :-D

Догори
 Профіль  

Повідомлення #206 Додано: 03 серпня 2010, 12:00 
Офлайн
ветеран
ветеран

Повідомлення: 8614
Цитата:
. Коли гарний колектив, тоді забуваєш мету своєї роботи.

точно!! :thumbs up: :-D

Догори
 Профіль  

Повідомлення #207 Додано: 03 серпня 2010, 12:01 
Офлайн
випадковий глядач
випадковий глядач

:-D

Догори
 Профіль Вконтакті  

Повідомлення #208 Додано: 03 серпня 2010, 19:22 
Офлайн
Lama's SUPER FAN
Lama's SUPER FAN

Повідомлення: 8129
Стать: Жіноча
Уляна ЛИБА

«Українське Слово» у цьому році знову друкує смішні цитати із творів абітурієнтів. Під час тестування з української мови одним із завдань було написати твір. Його тема цьогоріч звучала так: Довести або спростувати думку: «Поразка - це наука. Ніяка перемога так не вчить...». Ми без коментарів наведемо деякі «перли» із творів майбутніх студентів. При цьому варто зазначити, що, як видно із цитат, дехто з вчорашніх випускників школи навіть не розуміє значення слова «поразка».

1. Тож якщо ти наступив на граблі раз, запам'ятай назавжди як їх правильно класти на землю, а краще прибери їх з дороги.

2. Німетчина хочь і програла війну, але зараз, обдумавши свої помилки, живуть навіть краще, ніж ми.

3. Коли Шевченка посадили за грати, йому було 27 років, а коли він одсидів і вийшов на волю, він став старим і його навіть дружина на впізнала.

4. Якщо тобі показали свою поразку і ти її злякався, покажи йому свою може твоя страшніша.

5. Будучи сп'янілим перемогою, поразка може надто близько підійти.

6. Він побачив добрий прибраний дім, гарну жінку і повний їжі стіл. Після того він цілу ніч не спав.

7. В романі «Маруся Чурай» Остап Вишня отравила свого коханого.

8. Поразка і перемога дві найкращі подруги, слідкуйте, щоб вони не посварилися.

9. Поразка - це не наука. Це то, що стоїть у кожного чоловіка при подоланні перешкод.

10. Поразка - це укріплення своїх слабких боків.

11. Найвразливіша для мене була поразка в коханні.

12. Він завжди хотів мене у чомусь виграти, так сказати бути першим.

13. Поразка - це не страшно, це тільки початок чогось феєричного.

14. Приклад з літератури ніяк не можу навести, так як з десятого класу не тримав книжки в руках.

15. Поразка і перемога - міфологічні персонажі, які базуються на протиставленні базисних слів, корисних і шкідливих.

16. Нехай ця летюча фраза буде девізом кожної людини.

17. Це найлетючіша фраза, яку я чула у своєму житті.

18. Займаюся боксом. Коли перший раз я бився проти живого суперника, мені було дуже страшно.

19. Ми відступали, але ми зібралися з силами, угля, полями і виграли помилки минулого і перемогли.

20. Перемога Януковича - це здобуття Україною незалежності і цілісності її громадян.

21. Если б поразка была наука, то все на світі стали б науковими.

22. Ці слова йдуть зі мною в одну ногу.

23. Чоловік, якого кохала, бив її. Героїня добре трималася, хоч була морально і духовна подавлена.

24. Добра людина ніколи не дасть поразку.

25. Коли мені дає якусь поразку мій брат або якийсь чоловік, то я йому не вірю.

26. Перемога дає людині послаблення.

27. Григорій Многогрішний ішов до кінця і отримав відпочинок із своєю коханою і поразкою.

це взагалі :rofl: то уже цьогорічні :rofl: :rofl: :rofl:

Догори
 Профіль  

Повідомлення #209 Додано: 03 серпня 2010, 21:14 
Офлайн
Moderator
Moderator

9. Поразка - це не наука. Це то, що стоїть у кожного чоловіка при подоланні перешкод. :rofl: :rofl:
14. Приклад з літератури ніяк не можу навести, так як з десятого класу не тримав книжки в руках.
17. Це найлетючіша фраза, яку я чула у своєму житті.
:thumbs up: :thumbs up: по мені то самі нормальні студенти :-D :-D :-D

Догори
 Профіль  

Повідомлення #210 Додано: 04 серпня 2010, 14:02 
Офлайн
ветеран
ветеран

Повідомлення: 8614
Цитата:
1. У свиньи оргазм длится 30 минут. (30 минут! Нифигасе... Хочу быть свиньей в следующей жизни! )
2. У сомов более 27 000 вкусовых рецепторов. (И что там такого вкусного на дне? )
3. Таракан живёт без головы 9 дней, после чего умирает от голода. (Я все о свинье думаю... )
4. Блоха может прыгнуть на расстояние в 350 раз превышающее длину своего тела. Все равно, что человек перепрыгнет через футбольное поле. (30 минут. . блин... повезло свинье... только представьте! )
5. Слоны - единственные животные, которые не могут прыгать. (Так даже лучше. )
6. Некоторые львы сношаются более 50 раз в день. (Все равно хочу быть свиньей в следующей жизни - качество превыше количества! )
7. Кошачья моча светится в ультрафиолетовом освещении. (Интересно, кому заплатили, чтобы он это выяснил? )
8. Глаза у страуса больше, чем его мозг. (Я знаю несколько таких людей)
9. У морской звезды вообще нет мозга. (И таких людей я знаю)
10. Люди и дельфины являются единственными видами, которые занимаются сексом ради удовольствия. (Эй!!! А как же свинья? )

Догори
 Профіль  

Відображати повідомлення за:  Сортувати за  
Створити нову тему Відповісти  [ 221 повідомлень ]  На сторінку Поперед.  1 ... 11, 12, 13, 14, 15  Далі

Часовий пояс UTC + 2 годин [ DST ]

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість

Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете додавати файли у цьому форумі

Знайти:
Вперед:  
[ Mobile Version ]